نان
♥ هر هنری بخوای اینجا هست♥
تنها ترین تن هاخداست که هیچ تنهایی را تنها نمی گذارد.
دو شنبه 8 دی 1393برچسب:, :: 16:27 :: نويسنده : *mn*

مواد لازم:

آرد                                       حدود ۴پیمانه

پودر مایه خمیر                       ۱قاشق سوپخوری

شیر                                     ۱پیمانه

شکر                                    ۲/۱پیمانه

کره                                        ۱۰۰گرم

نمک                                        ۴/۱قاشق چایخوری

تخم مرغ                                    ۳عدد

چیپس شکلاتی                           ۱۰۰گرم

مواد لازم برای رویه نان:

کنجد                                                 مقداری

زرده تخم مرغ                                        ۱عدد

شهد                                                   ۲/۱قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

۱.شیر روی روی حرارت میذاریم تا ولرم بشه بعد ۱قاشق چایخوری شکر بهش اضافه میکنیم بعد از اینکه مخلوط شدند پودر مایه خمیر رو میریزیم و کمی هم میزنیم بعد درشو میذاریم تا عمل بیاد.(اگه خمیر مایه تازه باشه در عرض ۵دقیقه پف میکنه ولی اگه کهنه باشه در عرض ۱۰دقیقه عمل میکنه.)*

 

 

 ۲.اگه مایه خمیر بیشتر از ۵دقیقه بمونه بوی ترشی میگیره زمانی که پف کرد به مخلوطمون اضافه میکنیم.

 

 

 

۳.حالا تخم مرغ(اگه درشت باشه ۲عدد کافیه)*+شکر+کره(که به دمای محیط رسیده)با هم مخلوط میکنیم. 

 

 

 

۴.نیازی نیست خیلی هم بزنیم یکمقدار که ترکیب و شکر حل بشه کافیه.

 

 

 

۵.مایه خمیر رو اضافه و کمی هم میزنیم تا با هم مخلوط بشه.

 

 

 

 

۶.آرد+نمک رو با هم مخلوط و کم کم اضافه و تا جایی که میتونیم با لیسک هم میزنیم و بعد مابقی آرد رو اضافه میکنیم. 

 

 

 

 

 ۷.شروع میکنیم به ورز دادن(در این مرحله ورز دادن خمیر خیلی مهمه)*و در حین ورز دادن باقی مونده آرد رو هم اضافه میکنیم تا جایی که به دست نچسبه(البته اگه یکمقدار چسبناک باشه خمیر بهتر میشه)*اگه ورز دادن سخت بود میتونیم ۱۰۰بار خمیر رو بکوبیم.

 

 

 

 

۸.بعد خمیر رو داخل ظرفی که گنجایش دوبرابر شدن رو داشته باشه قرار میدیم بعد حتما روشو با دستما ل میپوشونیم و به مدت ۲ساعت استراحت میدیم(این زمان بستگی به دمای اتاق داره باید حجمش دوبرابر بشه.)*

 

 

 ۹.بعد از ۲ساعت پف خمیر رو میگیریم(برای هوادهی به خمیر)*

 

 

 

۱۰.خمیر رو در سطح صافی با وردانه باز میکنیم به قطر نیم سانت بعد با استفاده از چاقو به شکل مثلث برش میزنیم.

 

 

 

 

 

 

۱۱.در قسمت پایین مثلث یه چاک میزنیم.

 

 

 

۱۲.بعد مقداری از شکلات رو میریزیم.

 

 

 

۱۳.از قسمت چاک خورده مثلث رولش میکنیم. 

 

 

 

 ۱۴.در قسمت انتهایی یا نوک مثلث مقداری آب میزنیم تا خوب بچسبه.(در صورت دلخواه کناره های خمیر رو یکمقدار به طرف داخل خم کنید)*

 

 

 

۱۵.نونها رو داخل سینی فر که از قبل چرب کردیم با فاصله قرار میدیم و روی نونها رو با پارچه سبکی میپوشونیم(نباید سنگین باشه چون جلوی پف نون رو میگیره)*و به مدت ۲۰ دقیقه دوباره استراحت میدیم تا حجمش دوبرابر بشه.

 

 

 

 

 

 

 ۱۶.بعد از استراحت دوم روی نونها رو مخلوطی از زرده+شهد که با هم مخلوط کردیم میمالیم و در آخر روی نونها مقداری کنجدمیریزیم حالا در طبقه وسط فر که از قبل با حرارت ۱۹۰ درجه ساتی گراد گرم شده قرار میدیم به مدت ۲۰تا۲۵دقیقه تا روی نونها طلایی بشه.

 

 

 

 

 

نکته:

۱.برای تهیه خمیر مایه نیاز به دمای مناسب داریم و این دما نباید زیاد گرم یا زیاد سرد باشه. چون مایه خمیر یک موجود زنده ست و اگه دماش مناسب نباشه میمیره.باید به  اندازه باشه گه انگشت گرمای آب یا شیر رو حس کنه ولی نسوزه.*

۲.به جای چیپس شکلات میتونیم از شکلات تخته ای خرد شده و گردو و یا کشمش هم استفاده کنیم.*

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





پيوندها


ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





كد ماوس


دریافت کد پرواز حباب ها