♥ هر هنری بخوای اینجا هست♥
تنها ترین تن هاخداست که هیچ تنهایی را تنها نمی گذارد.
پنج شنبه 7 اسفند 1393برچسب:, :: 11:25 :: نويسنده : *mn*
چهار شنبه 6 اسفند 1393برچسب:, :: 11:17 :: نويسنده : *mn*
چهار شنبه 6 اسفند 1393برچسب:, :: 11:12 :: نويسنده : *mn*

بقچه های یوفکا

حتما خیلی هاتون به فینگر فود علاقه دارید و دلتون میخواد توی مهمونی هاتون تهیه کنید. خمیر یوفکا از اون دسته خمیرای پرکاربرده که باهاش کلی کار میشه کرد و کلی غذا و پیش غذا و حتی شیرینی خوشمزه میشه ازش تهیه کرد که انشاالله کم کم انواعش رو میذاریم. مثل انواع بورک یا پای و یا حتی شیرینی هایی سنتی خوشمزه. در این مطلب طرز تهیه یه پیش غذای خوشمزه و فینگر فود شیک رو با این خمیر آموزش میدیم که بسیار ساده تهیه میشه و طاهر بسیار دلنشینی هم داره.



ادامه مطلب ...
چهار شنبه 6 اسفند 1393برچسب:, :: 11:7 :: نويسنده : *mn*
چهار شنبه 6 اسفند 1393برچسب:, :: 11:2 :: نويسنده : *mn*
چهار شنبه 6 اسفند 1393برچسب:, :: 11:1 :: نويسنده : *mn*
چهار شنبه 6 اسفند 1393برچسب:, :: 10:58 :: نويسنده : *mn*
چهار شنبه 6 اسفند 1393برچسب:, :: 10:57 :: نويسنده : *mn*

نحوه آماده کردن کشک و بادمجان که اگه به روشی که من نوشتم درست کنید انگشتهاتون رو هم به همراه غذا خواهید خورد.

 



ادامه مطلب ...
چهار شنبه 6 اسفند 1393برچسب:, :: 10:56 :: نويسنده : *mn*
چهار شنبه 6 اسفند 1393برچسب:, :: 10:55 :: نويسنده : *mn*
چهار شنبه 6 اسفند 1393برچسب:, :: 10:52 :: نويسنده : *mn*

ناپلئونی پنیر

این اردور خوشگل و خوشمزه رو از سایت سفره خونه یاد گرفتم، واسه مهمونی های عصرونه و تولد خیلی عالیه، اگه روز مهمونی وقت درست کردن چیزی رو ندارید میتونید شب قبل درست کنید و روز بعد سرو کنید به نظر من خوشمزه تر هم میشه.

 



ادامه مطلب ...
چهار شنبه 6 اسفند 1393برچسب:, :: 10:51 :: نويسنده : *mn*

(سالاد لبنانی)



ادامه مطلب ...
سه شنبه 5 اسفند 1393برچسب:, :: 8:53 :: نويسنده : *mn*
سه شنبه 5 اسفند 1393برچسب:, :: 8:46 :: نويسنده : *mn*

بریم با هم ادامه مطلب تا براتون همه چی این خوراک ساده و خوشمزه رو بگم



ادامه مطلب ...
شنبه 18 بهمن 1393برچسب:, :: 14:41 :: نويسنده : *mn*

 

جوجه-چینی-شاخص

یکی ازغذاهای پر طرفدار امروزی جوجه چینی محبوبه که البته درست کردنش خیلی ساده ست ولی کمی وقت گیره و کمی هم پر  کالری!!

 

 



ادامه مطلب ...
شنبه 18 بهمن 1393برچسب:, :: 14:39 :: نويسنده : *mn*

استیک-مرغ-شاخص1www.chefnegin.com

 

 

یکی از استیک های خوشمزه و خوش خوراک استیکهای مرغ هستند که شیوه های طبخ متفاوتی دارن.

امروز در خدمتتونم با یک مدل استیک مرغ خوشمزه و سریع و عالی.

میدونم که توی خیلی از خونه ها سینه مرغ طرفداری نداره و همیشه به علت خشکی که داره کمتر خورده می شه توی غذاهایی مثل زرشک پلو و ...

اما توی خونه ما از این خبر ها نیست و کم می یاد چون من با سینه مرغ صدها مدل غذاهای پر طرفدار درست می کنم و مجبورم اغلب سینه مرغ بسته ای هم بخرم.

خوب اگه شما هم از این دسته افرادید امروز با من همراه بشید تا با هم یه غذای لذیذ رو تجربه کنیم.



ادامه مطلب ...
شنبه 18 بهمن 1393برچسب:, :: 14:35 :: نويسنده : *mn*

پیش غذا به غذایی گفته میشه که قبل از غذای اصلی سرو میشه و هدفش برانگیختن اشتها وآماده سازی معده برای پذیرش غذای اصلیه. در این مطلب به درخواست دوستان عزیزمون، طرز تهیه پیش غذا ی زیبا و خیلی آسون رول خیاری رو قرار میدیم که هم خیلی سبکه و هم خیلی اشتها برانگیز. به نکاتی هم در مورد سلامت پیش غذا اشاره میکنیم.

پیش غذا



ادامه مطلب ...
چهار شنبه 17 دی 1393برچسب:, :: 11:13 :: نويسنده : *mn*

پیتزا-فوری-ننا-تست-4

 

 

 

سلام عزیزانم.  در اینکه فست فدو ها خیلی طرفدار دارند  و از بچه تا بزرگ  به خوردنشون علاقه نشون می دهند که  شکی نیست.  اما هر روز نمی شه پیتزا خرید یا درست کرد. تازه وقتهایی هم هست که دنبال یک غذای با صرفه و خصوصا فوتی و فوری و بقول من سه سوته می گردیم و نمیدونیم جواب چند تا شکم گرسنه رو با چی بدیم. اونجاست که این غذا میتونه یک انتخاب عالی باشه.

 



ادامه مطلب ...
چهار شنبه 17 دی 1393برچسب:, :: 11:11 :: نويسنده : *mn*

بشقاب-رژیمی-مرغ-و-کدو-5

 

سلام دوستان گلم
از این به بعد به امید خدا چند مدل غذاهای رژیمی براتون اموزش خواهم داد که اسمشون رو گذاشتم بشقابهای رژیمی.
یکی از انواع اون رو امروز با هم تجربه می کنیم.

 



ادامه مطلب ...
چهار شنبه 17 دی 1393برچسب:, :: 11:10 :: نويسنده : *mn*

چند نوع آموزشش رو براتون میگذارم هر کدوم راحت ترید انجام بدید. زیاد فرقی با هم ندارن. 



ادامه مطلب ...
چهار شنبه 17 دی 1393برچسب:, :: 11:5 :: نويسنده : *mn*

امروز یه طعم متفاوت از میگو رو میخوایم امتحان کنیم باور کنین عالیه ما که خیلی دوستش داشتیم. 



ادامه مطلب ...
چهار شنبه 17 دی 1393برچسب:, :: 11:4 :: نويسنده : *mn*
چهار شنبه 17 دی 1393برچسب:, :: 11:3 :: نويسنده : *mn*
چهار شنبه 17 دی 1393برچسب:, :: 11:1 :: نويسنده : *mn*
چهار شنبه 17 دی 1393برچسب:, :: 11:0 :: نويسنده : *mn*
چهار شنبه 17 دی 1393برچسب:, :: 10:59 :: نويسنده : *mn*
چهار شنبه 17 دی 1393برچسب:, :: 10:58 :: نويسنده : *mn*
چهار شنبه 17 دی 1393برچسب:, :: 10:57 :: نويسنده : *mn*
چهار شنبه 17 دی 1393برچسب:, :: 10:57 :: نويسنده : *mn*
چهار شنبه 17 دی 1393برچسب:, :: 10:35 :: نويسنده : *mn*

دسر به این قشنگی

با ساده ترین مواد درستش کن و کنار خانوادت نوش جان کن

حتی میتونی زیباترش کنی با پاستیل،شکلات سنگی و تزیینات خوراکی یک ساحل براش بسازی تا بهتر بشه،نوش جانت

دسر

دو شنبه 15 دی 1393برچسب:, :: 10:2 :: نويسنده : *mn*

شاید درست کردن خمیر برای بعضی‌ها سخت باشد و همین باعث شود که این افراد قید آشپزی با خمیر را بزنند. با اینکه درست کردن خمیر کار راحتی است، اما امروزه خمیرها و یا پودر خمیرهای آماده با کیفیت خوب نیز در بازار هستند که دیگر تمام مشکلات شما را حل می‌کنند!

آموزش پخت غذاهای خوشمزه و شیک با خمیر,

گیسوی قارچ و تخم‌مرغ (نوعی بورک)

 

موادی که لازم دارید:

•           خمیر یوفکای آماده

•           تخم مرغ : 7 عدد (6 عدد زده شده) و یک عدد برای رومال کردن خمیر

•           قارچ: 1 فنجان (اسلایس شده)

•           کالباس: 1 فنجان (خرد شده)

•           پنیر پارمزان: نصف فنجان (رنده شده)

•           جعفری: 4/1 فنجان (ریز شده)

•           کره: 1 قاشق غذاخوری

•           نمک و فلفل

 

طرز تهیه:

1.         ابتدا فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.

2.         در ماهیتابه کره ریخته و آن را روی شعله ملایم گاز قرار دهید. وقتی کره آب شد قارچ‌ها را به آن اضافه کرده و قارچ‌ها را تفت دهید. پنیر رنده شده را به تخم‌مرغ‌های زده شده اضافه کرده و هم بزنید. سپس مخلوط تخم‌مرغ و پنیر را به قارچ‌ها اضافه کنید. نمک و فلفل را اضافه کرده و در آخر جعفری را در ماهیتابه ریخته و با مواد هم بزنید. سپس ماهیتابه را از روی شعله بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.

3.         خمیر یوفکای آماده را باز کنید و آن را به شکل یک مستطیل بزرگ با ابعاد 30 در 45 سانتی‌متر ببرید.

4.         سپس از دو سمت مستطیل (یعنی از طول) با کاتر نوارهایی به عرض 3 سانتی‌متر و طول 10 سانتی‌متر به سمت مرکز (موازی با عرض مستطیل) مستطیل ببرید.

5.         در این حالت مرکز مستطیل بزرگ جای قرار دادن مواد خواهد بود و نوارهای دو طرف برای بافتن و قرار گرفتن روی مواد.

6.         همانطور که گفته شد با قاشق مواد را در وسط خمیر قرار دهید.

7.         سپس به ترتیب یکی از چپ و یکی از راست نوارها را به شکل بافت گیسو روی مواد بیاورید.

8.         در آخر روی بافت را با برس آغشته به تخم مرغ رومال کنید.

9.         خمیر را در فر گذاشته و به مدت نیم ساعت بپزید تا خمیر پخته و طلایی شود.

10.       می‌توانید به جای تخم‌مرغ و قارچ از هر مواد دیگری که دوست دارید برای فیلینگ این بافت زیبا استفاده کنید.



ادامه مطلب ...
دو شنبه 15 دی 1393برچسب:, :: 10:0 :: نويسنده : *mn*

فیله مرغ سوخاری یکی از غذاهای خوشمزه و مقوی است که می توانید به سادگی آن را در منزل برای خانواده ی خود درست کنید.آماده سازی این غذا حدود نیم ساعت وقت نیاز دارد.

 

دستور پخت فیله مرغ سوخاری به سبک رستورانها



ادامه مطلب ...
یک شنبه 14 دی 1393برچسب:, :: 20:19 :: نويسنده : *mn*
 
طرز تهیه پنکیک پیازچه , نحوه درست کردن پنکیک پیازچه
دستورپخت یک غذای کُره‌ای سریع و راحت
وقتی صحبت از کره و غذاهای این کشور به میان می‌آید، استفاده از انواع سبزیجات با رنگ‌ها و طعم‌های مختلف یکی از ویژگی‌های بارز این آشپزی است. کشوری که سیر را بیش از هر سبزی به کار می‌برد و روغن مصرفی‌شان روغن کنجد است. این بار غذایی سریع و در عین حال مغذی را برای شما برگزیده‌ایم که کره‌ای‌ها به آن پنکیک می‌گویند اما شباهت زیادی به کوکوهای ما دارد.


ادامه مطلب ...
یک شنبه 14 دی 1393برچسب:, :: 20:18 :: نويسنده : *mn*
یکشنبه 3 فروردین 1393 :: نویسنده : s p   

تخم مرغ اسکاتلندی, نحوه پخت تخم مرغ اسکاتلندی



ادامه مطلب ...
شنبه 13 دی 1393برچسب:, :: 8:14 :: نويسنده : *mn*

ماهیچه (به روش رستوران پسران کریم )

 طرز تهیه ماهیچه



ادامه مطلب ...
دو شنبه 8 دی 1393برچسب:, :: 16:38 :: نويسنده : *mn*
زیره پلو با ماهی سرخ شده

 



ادامه مطلب ...
دو شنبه 8 دی 1393برچسب:, :: 16:36 :: نويسنده : *mn*
دو شنبه 8 دی 1393برچسب:, :: 16:35 :: نويسنده : *mn*
خورش قیمه بادمجان



ادامه مطلب ...
دو شنبه 8 دی 1393برچسب:, :: 16:35 :: نويسنده : *mn*
خورش فسنجان(فندق)



ادامه مطلب ...
دو شنبه 8 دی 1393برچسب:, :: 16:33 :: نويسنده : *mn*
مرغ با سس پرتقال



ادامه مطلب ...
پيوندها


ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





كد ماوس


دریافت کد پرواز حباب ها