♥ هر هنری بخوای اینجا هست♥
تنها ترین تن هاخداست که هیچ تنهایی را تنها نمی گذارد.
چهار شنبه 17 دی 1393برچسب:, :: 11:1 :: نويسنده : *mn*
چهار شنبه 17 دی 1393برچسب:, :: 11:0 :: نويسنده : *mn*
چهار شنبه 17 دی 1393برچسب:, :: 10:59 :: نويسنده : *mn*
چهار شنبه 17 دی 1393برچسب:, :: 10:58 :: نويسنده : *mn*
چهار شنبه 17 دی 1393برچسب:, :: 10:57 :: نويسنده : *mn*
چهار شنبه 17 دی 1393برچسب:, :: 10:57 :: نويسنده : *mn*
چهار شنبه 17 دی 1393برچسب:, :: 10:35 :: نويسنده : *mn*

دسر به این قشنگی

با ساده ترین مواد درستش کن و کنار خانوادت نوش جان کن

حتی میتونی زیباترش کنی با پاستیل،شکلات سنگی و تزیینات خوراکی یک ساحل براش بسازی تا بهتر بشه،نوش جانت

دسر

چهار شنبه 17 دی 1393برچسب:, :: 10:24 :: نويسنده : *mn*

هنر در خانهدستمال سفره درست کن

چهار شنبه 17 دی 1393برچسب:, :: 10:20 :: نويسنده : *mn*

خلاقیتایده های جالب در کاشت گل

دو شنبه 15 دی 1393برچسب:, :: 10:2 :: نويسنده : *mn*

شاید درست کردن خمیر برای بعضی‌ها سخت باشد و همین باعث شود که این افراد قید آشپزی با خمیر را بزنند. با اینکه درست کردن خمیر کار راحتی است، اما امروزه خمیرها و یا پودر خمیرهای آماده با کیفیت خوب نیز در بازار هستند که دیگر تمام مشکلات شما را حل می‌کنند!

آموزش پخت غذاهای خوشمزه و شیک با خمیر,

گیسوی قارچ و تخم‌مرغ (نوعی بورک)

 

موادی که لازم دارید:

•           خمیر یوفکای آماده

•           تخم مرغ : 7 عدد (6 عدد زده شده) و یک عدد برای رومال کردن خمیر

•           قارچ: 1 فنجان (اسلایس شده)

•           کالباس: 1 فنجان (خرد شده)

•           پنیر پارمزان: نصف فنجان (رنده شده)

•           جعفری: 4/1 فنجان (ریز شده)

•           کره: 1 قاشق غذاخوری

•           نمک و فلفل

 

طرز تهیه:

1.         ابتدا فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.

2.         در ماهیتابه کره ریخته و آن را روی شعله ملایم گاز قرار دهید. وقتی کره آب شد قارچ‌ها را به آن اضافه کرده و قارچ‌ها را تفت دهید. پنیر رنده شده را به تخم‌مرغ‌های زده شده اضافه کرده و هم بزنید. سپس مخلوط تخم‌مرغ و پنیر را به قارچ‌ها اضافه کنید. نمک و فلفل را اضافه کرده و در آخر جعفری را در ماهیتابه ریخته و با مواد هم بزنید. سپس ماهیتابه را از روی شعله بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.

3.         خمیر یوفکای آماده را باز کنید و آن را به شکل یک مستطیل بزرگ با ابعاد 30 در 45 سانتی‌متر ببرید.

4.         سپس از دو سمت مستطیل (یعنی از طول) با کاتر نوارهایی به عرض 3 سانتی‌متر و طول 10 سانتی‌متر به سمت مرکز (موازی با عرض مستطیل) مستطیل ببرید.

5.         در این حالت مرکز مستطیل بزرگ جای قرار دادن مواد خواهد بود و نوارهای دو طرف برای بافتن و قرار گرفتن روی مواد.

6.         همانطور که گفته شد با قاشق مواد را در وسط خمیر قرار دهید.

7.         سپس به ترتیب یکی از چپ و یکی از راست نوارها را به شکل بافت گیسو روی مواد بیاورید.

8.         در آخر روی بافت را با برس آغشته به تخم مرغ رومال کنید.

9.         خمیر را در فر گذاشته و به مدت نیم ساعت بپزید تا خمیر پخته و طلایی شود.

10.       می‌توانید به جای تخم‌مرغ و قارچ از هر مواد دیگری که دوست دارید برای فیلینگ این بافت زیبا استفاده کنید.



ادامه مطلب ...
پيوندها


ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





كد ماوس


دریافت کد پرواز حباب ها